HTML

Magyar Román

E blog célja nem a magyar-román viszony ingerlése, hanem a békés egymás mellett élés megvalósítása. A feszültség keltő személyek és események objektív bemutatásával, valamint az átlagemberek (románok és magyarok) szemszögéből való megközelítéssel sikerülhet egymás jobb megértése, elfogadása.

Friss topikok

2009.08.25. 15:26 rhoky

Tagad a prefektus

Újabb fordulat Hargita megye prefektusának magyarellenes nyilatkozata ügyében.

 

A Cotidianul című napilapban megjelent magyarellenes nyilatkozataira reagálva több erdélyi magyar vezető politikus is Constantin Strujan, Hargita megye prefektusának a lemondását követelte.

Az ügy azonban érdekes fordulatot vett.

A Duna tv szerette volna kérdőre vonni Strujant a magyarellenes nyilatkozatokkal kapcsolatban, azonban a prefektus azt állítja, hogy ez nem az ő nyilatkozata:

 

Ez nem az én nyilatkozatom – még akkor sem, ha idézőjelben jelent meg” állítja a prefektus.

 

Ha valóban így van, akkor miért nem ad ki cáfoló közleményt, ha ferdítettek a nyilatkozatain, akkor miért nem kér helyesbítés, esetleg jogorvoslatot?

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://magyarroman.blog.hu/api/trackback/id/tr951337410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása